​Profil af Boserup Ejd. Adm. A/S

Historie

Boserup Ejendomsadministration A/S blev etableret i 1996 med en erklæret målsætning om at blive en markant og seriøs udbyder af ydelser inden for administration af fast ejendom.

Forretningsgrundlaget er i årenes løb udvidet, således selskabets arbejdsområde i dag stort set dækker alle aspekter indenfor fast ejendom.

Fra en enkelt medarbejder i form af selskabets stifter Michael Boserup, beskæftiger selskabet i dag 15 kompetente og engagerede medarbejdere. Boserup Ejendomsadministration A/S ejer og driver selv en betydelig ejendomsportefølje. Vi har desuden gennemført en lang række udviklingsprojekter, hvor nye og tidssvarende, moderne boliger og erhvervslokaler er blevet opført til udlejning.​​

​Vision

Gennem en professionel og ambitiøs håndtering af hvert enkelt element i en ejendomssag ønsker Boserup Ejendomsadministration A/S at levere den bedst mulige kvalitetsløsning, hvor hensynet til værdiskabelse for kunden altid er det centrale element.

Ved personligt, engageret og målrettet arbejde med de enkelte kunders sager påregner vi at levere resultater, der mere end indfrier kundens forventninger.

Med afsæt i vedholdenhed, rettidig omhu og en løbende ajourføring af nye tendenser i ejendomsbranchen er det vores erklærede målsætning altid at løse sager på den for kunden bedst tænkelige måde. 

Boserup Ejd. Adm. A/S

Ørnevej 10, 4600 Køge

Telefon: 33 16 00 82

Fax: 33 16 00​ 54​